Mustikkasoppa

Vesi kiehumaan johon on laitettu jäiset mustikat sulamaan.

Kun alkaa olla kivasti mehua irronnut (ei mene kauan), niin sokeria voipi laittaa maun mukaan.

(tai viimeisenä, miten tuntuu), pottujauhot sekoitetaan tilkkaan kylmää vettä ja sitten nauhana kaadetaan koko ajan sekoittaen mustikkakeitokseen.

Kiehautetaan pikaisesti ja hyvä on. =) Puhumattakaan siitä, kuinka halpa ja vähäkalorinen!

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauhot,rainbow19g62kcal0g15.5g0g0.3g
Sokeri13g52kcal0g12.7g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja127g42kcal0.6g8.1g0.8g4.2g
Vesi191g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g312kcal1.2g72.6g1.6g9g
Valittu annoskoko350g156kcal0.6g36.3g0.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna175g78kcal0.3g18.2g0.4g2.3g
Arvot/100g100g45kcal0.2g10.4g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38649