Parsakukkakaali gratiini

Laita parsa ja kukkakaali uunivuokaan ripottele päälle suolaa.

Sekoita maito, kerma, ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria keskenään.

Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen , anna turvota 15 minuuttia.

Lisää seokseen lopuksi juusto.

Kaada kaalien päälle tasaisesti.

Kypsennetään uunissa 175 asteessa keskitasolla n. tunti

ANNOS ON ISO MUTTA SIITÄ SAA LISÄKKEEN USEAMMALLE ATERIALLE JA PÄIVÄLLE

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit148g31kcal4.9g2.8g0g3.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit74g13kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Ruokakerma ingman 5%30g25kcal1g1.8g1.5g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)59g15kcal2g1.8g0g0g
Polar 5% juusto30g50kcal9.2g0g1.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g8.9g32kcal1.2g6.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g333kcal39g28.4g6.6g10.8g
Valittu annoskoko350g167kcal19.5g14.2g3.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna175g83kcal9.8g7.1g1.7g2.7g
Arvot/100g100g48kcal5.6g4.1g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38938