Suklaavaahto

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.

Vatkaa keltuainen sokerin kanssa vaahdoksi.

Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman.

Lisää huoneenlämpöinen maitorahka sekaan.

Sekoita keltuaissokerivaahto sekaan varovasti nostellen.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää muun seoksen sekaan varovasti nostellen.

Jäähdytä jääkaapissa n. 30 min.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3190g124kcal20.9g8g0.6g0g
Taloussuklaa, Fazer38g196kcal1.5g21.3g11.4g2g
Sokeri38g155kcal0g38g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.6g30kcal0g7.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)76g96kcal8.4g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1201kcal61.6g150g37.6g4g
Valittu annoskoko350g600kcal30.8g75g18.8g2g
Annoskoko puolitettuna175g300kcal15.4g37.5g9.4g1g
Arvot/100g100g172kcal8.8g21.4g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38958