Parsa keitto

Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Parsakaali, pakaste, Apetit175g37kcal5.8g3.3g0g4.4g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g25g28kcal4.5g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g172kcal21.8g11.4g4.4g9.6g
Valittu annoskoko350g86kcal10.9g5.7g2.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna175g43kcal5.5g2.9g1.1g2.4g
Arvot/100g100g25kcal3.1g1.6g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39481