Suklaajäätelö, itsetehty

Sulata suklaa maitoon.

Sekoita sokeri, jauhoja ja suola sekä lisää hitaasti suklaamaitoon, kunnes sakenee n. 5 min. Vatkaa muna rikki kipossa ja lisää hitaasti siihen puolet sakeasta suklaamassasta.

Yhdistä loppuun massaan.

Sekoita hyvin.

Jäähdytä.

Lisää kerma hyvin sekoittaen.

Kaada massa jäädytettyyn jäätelökoneeseen ja anna koneen tehdän käätelö loppuun n. 20 min.

Meppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl141g478kcal2.8g4.2g49.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl22g29kcal2.9g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g9g32kcal1.2g6.3g0.2g0.3g
Sokeri22g90kcal0g22.1g0g0g
Maito, Kevyt101g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g56g284kcal4.9g16.2g22.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1920kcal30g107.4g149.8g7.2g
Valittu annoskoko350g960kcal15g53.7g74.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna175g480kcal7.5g26.9g37.5g1.8g
Arvot/100g100g274kcal4.3g15.3g21.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40126