Kauraleipä

Liota kaurahiutaleita, suolaa ja vettä tunti.

Lisää hiiva ja jauhot.

Ei tarvitse vaivata!
Anna kohota tunti.

Kaada pellille kasaksi.

( ei leivota)
Paista heti 200 astetta, yksi tunti.

Vikita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g122g439kcal15.8g85.3g2.6g4.5g
Kaurahiutaleita(lidl)13g44kcal1.8g7g0.9g1.3g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g5.2g3.2kcal0.7g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g972kcal36.6g184.8g7g11.6g
Valittu annoskoko350g486kcal18.3g92.4g3.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna175g243kcal9.2g46.2g1.8g2.9g
Arvot/100g100g139kcal5.2g26.4g1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40533