Fusillipata

Ruskista naudan jauheliha rypsiöljyssä ja mausta se (esim.

suola, mustapippuri, yrttimauste).

Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja tomaattimurska sekä sipulit.

Keitä n. 20 min.

Keitä toisessa kattilassa Fusilli pasta puolikypsäksi.

Kaada pasta edelliseen kattilaan ja lisää hernemaissipaprikat.

Kiehuta n. 4 min.

Nauti halutessasi juustoraasteen kera.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)99g30kcal1g3.9g0.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Fusilli kierrepasta (Lidl), annos 150g99g353kcal11.8g74g1.1g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g25g17kcal1g2.7g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha99g164kcal18.7g0g9.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1178kcal66g164.6g26.6g1.4g
Valittu annoskoko350g589kcal33g82.3g13.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna175g295kcal16.5g41.2g6.7g0.4g
Arvot/100g100g168kcal9.4g23.5g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41087