Härkäpapusalaatti

Voit käyttää myös kuivattuja härkäpapuja.

Liota niitä 8-10 h vedessä ja keitä 30 min runsaassa vedessä.

Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä.

Sekoita pilkotut kasvikset ja muut ainekset.

Lorauta sekaan hieman oliiviöljyä.

Voit myös lisätä halutessasi mausteita, kuten suolaa, pippuria, rosmariinia jne.

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g93kcal0g0g10.3g0g
Purjosipuli28g5.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kurkku, tuore53g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki32g21kcal4.1g0.7g0.1g0g
Hapankaali35g6.3kcal0.6g0.6g0.1g0.4g
Paprika, punainen29g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Härkäpapu, pakastettu, annos 100g164g131kcal12.9g17.5g1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g537kcal37.4g43.4g23.6g25.2g
Valittu annoskoko350g269kcal18.7g21.7g11.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna175g134kcal9.4g10.9g5.9g6.3g
Arvot/100g100g77kcal5.3g6.2g3.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41235