Feta-lihapata

Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)87g59kcal1.3g12.7g0.2g0.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)92g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Paistijauheliha 10%99g169kcal19.8g0g9.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal8.9g1g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g659kcal63g43g25.4g4.6g
Valittu annoskoko350g330kcal31.5g21.5g12.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna175g165kcal15.8g10.8g6.4g1.2g
Arvot/100g100g94kcal9g6.1g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41356