Possupata

Ruskea peruskastike veteen, johon floran ruokakerma.

Sitten possupaketit sekaan, kaadetaan kannelliseen pataan ja uuniin n.270 asteeseen muhimaan n. 45 min. Lopuksi maustetaan jos tarvis, ja voi vielä jäädä sammutettuun uuniin jälkilämmölle.

Flawe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Älä käytä Vesi, Kraanasta, Puhdasta (2dl)163g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g41g25kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK98g166kcal14.7g2.3g10.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g16g118kcal0.2g0.2g13.1g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g32g115kcal4.1g22.3g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g846kcal38.8g53.2g52.4g2.8g
Valittu annoskoko350g423kcal19.4g26.6g26.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna175g212kcal9.7g13.3g13.1g0.7g
Arvot/100g100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41377