Lihawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka71g18kcal1.8g2.1g0.1g0g
Paprika keltainen, annos 40g43g11kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Cashew pähkinä15g85kcal2.6g2.7g7.1g0.5g
Naudanlihalastu (saarioinen)137g206kcal27.4g0g11g0g
Rypsiöljy rainbow10g93kcal0g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g866kcal65.6g22.4g57.4g6.2g
Valittu annoskoko350g433kcal32.8g11.2g28.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna175g216kcal16.4g5.6g14.4g1.6g
Arvot/100g100g124kcal9.4g3.2g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41703