Valkosipulikermaperunat

Kuori, ja silppua perunat kuutioiksi.

Pyöritä rypsiöljyssä pannulla n. 5 min. Laita paistovuokaan perunat.

Sekoita maito ja kasvisrasvasekoite keskenään, lisää ripaus suolaa ja ja valkosipulit(valkkariakin maun mukaan) puristettuna.

Heitä ainekset sekaisi uunivuo'ossa ja paista n.30-35min 225C

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Milbona Maito rasvaton45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g72g61kcal1g3.2g5.1g0g
Peruna (vanha, kuorittu)226g185kcal4.1g39.7g0.2g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl3.6g30kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g590kcal13.8g91.4g17.8g4.8g
Valittu annoskoko350g295kcal6.9g45.7g8.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna175g148kcal3.5g22.9g4.5g1.2g
Arvot/100g100g84kcal2g13.1g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41898