Juustokuorrutettu seiti neljälle

400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!

Atta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus168g117kcal26.8g0g0.5g0g
Purjosipuli67g13kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Flora ruoka kevyt & paksu42g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu63g164kcal19.5g0g9.4g0g
Tilli tuore11g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g643kcal96.6g7.2g23.6g3.2g
Valittu annoskoko350g321kcal48.3g3.6g11.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna175g161kcal24.2g1.8g5.9g0.8g
Arvot/100g100g92kcal13.8g1g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42219