Kanawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää kanasuikaleet ja paista noin 5 min.
4. Lisää pannulle sipuli-, punasipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

5. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja ananaksen.

6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella sekä makealla chilikastikkeella.

7. Lisää myös pähkinät.

8. Valmistuksen aikana tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

9. Kanawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 119 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton157g154kcal34.5g0g1.6g0g
Paprika oranssi45g11kcal0.4g1.9g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Cashew pähkinä10g56kcal1.7g1.7g4.6g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g44g26kcal0.2g6.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g127kcal0g0g14.5g0g
Spice up makea thai chilikastike10g19kcal0.1g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g830kcal75.6g38g42g6g
Valittu annoskoko350g415kcal37.8g19g21g3g
Annoskoko puolitettuna175g208kcal18.9g9.5g10.5g1.5g
Arvot/100g100g119kcal10.8g5.4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42666