Kasvislasagne - itse tehty

Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.

Butter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras22g76kcal2.8g15.2g0.3g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska, 1 prk83g22kcal0.5g4.4g0.2g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g7.2g26kcal0.9g5g0.2g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%13g35kcal3.6g0.3g2.1g0g
Feta Arla Apetina 50g5g13kcal0.7g0.1g1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light17g30kcal1.4g0.6g2.5g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka33g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g575kcal29.8g68.2g19.6g6.8g
Valittu annoskoko350g287kcal14.9g34.1g9.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna175g144kcal7.5g17.1g4.9g1.7g
Arvot/100g100g82kcal4.3g9.7g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42906