Veneperunat

Pese perunat huolellisesti.

Leikkaa perunat kuorineen puoliksi ja siitä vielä kolmeen osaan niin että yhdestä perunasta tulee kuusi pitkähköä perunalohkoa.

Riko kananmuna lautaselle.

Kostuta jokainen perunalohko kananmunalla.

Ripottele perunalohkojen päälle mausteita makusi mukaan (hyvin käy esim.

mustapippuri/cayennepippuri, valkosipulijauhe, yrttisekoitukset, suola).

Asettele perunat pellille voipaperin päälle.

Kuumenna uunissa n. 225 asteessa vajaa tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton41g59kcal4.9g0g4.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g309g185kcal4.6g40.1g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g488kcal19g80.2g8.8g5.6g
Valittu annoskoko350g244kcal9.5g40.1g4.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna175g122kcal4.8g20.1g2.2g1.4g
Arvot/100g100g70kcal2.7g11.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43215