Empun Kanaleipä-ateria

Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.

Esalpaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr52g5.7kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kurkku, tuore67g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)17g37kcal1.4g7g0.2g1.7g
Flora, 70 %, 2 tl2.5g16kcal0g0g1.8g0g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g8.2g6.8kcal1.3g0.1g0.1g0g
Maito, Ykkös101g42kcal3.3g4.9g1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki52g41kcal6.7g1g1g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)50g56kcal11.6g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g421kcal50.6g29.4g10.8g5.6g
Valittu annoskoko350g211kcal25.3g14.7g5.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna175g105kcal12.7g7.4g2.7g1.4g
Arvot/100g100g60kcal7.2g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43278