Raakapuuro, porkkana

Reilu annos raakapuuroa:

Liota venänjyviä yön yli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää rielu desi vettä.

Huristele kunnolla sekaisin, lisää vettä tarpeen mukaan.

Puuro on parhaimmillaan levättyään hetken (pellava turpoaa).

Lisää proteiinia saa helposti lisäämällä soijarouhetta.

Herttanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavarouhe reformi luomu26g83kcal7.5g1.8g5.2g8g
Marjahillo, keskiarvo , annos 5g39g62kcal0.2g14.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g207g58kcal1.2g12.3g0.4g5.2g
Vehnänjyvät (Reformi), annos 20g78g249kcal10.1g45.9g2.2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g904kcal38g149.6g15.6g46g
Valittu annoskoko350g452kcal19g74.8g7.8g23g
Annoskoko puolitettuna175g226kcal9.5g37.4g3.9g11.5g
Arvot/100g100g129kcal5.4g21.4g2.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=44723