Lapinlaatikko

Pannulla ruskistus ja haudutus lihalle(n20min).

Perunoiden, sipulin paprikan pyöritys pannulla(viitosen minuuttia), mausta koko juttu valkopippurilla, paprikamausteella ja suolalla.

Uuniastiaan ja kolmenjuuston kerma päälle.

Uuni 225C n. 35 min. aivan älyttömän hyvää! (oikeastihan tuohon tulisi poron lihaa tai hirvikin käy).

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl52g62kcal1.8g1.9g5.2g0g
Porsaan lihasuikale, marinoitu104g207kcal13.5g3g16.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g166g99kcal2.5g21.5g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g753kcal36.4g55.6g44g4.2g
Valittu annoskoko350g376kcal18.2g27.8g22g2.1g
Annoskoko puolitettuna175g188kcal9.1g13.9g11g1.1g
Arvot/100g100g108kcal5.2g7.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=45908