Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 109g396kcal8.9g86.4g0.6g1.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 109g183kcal30.3g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkoviini kuiva 31g21kcal0.1g0.2g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.7g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g39g48kcal1.2g10g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1541kcal91.4g198g35.2g5g
Valittu annoskoko350g771kcal45.7g99g17.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna175g385kcal22.9g49.5g8.8g1.3g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680