Hernekeitto,kuiva-aineet

Kuivaherneitä 1 kg
Kuorittuja sipuleita 300 gr
Kinkuntähteet siivottuna n 400 gr
mustapippuria n 10 kpl
suolaa maun mukaan

Liota huuhdottuja herneitä n. 12 tuntia
Keitä herneitä liotusvedessään 1-2 tuntia kinkunluun , silputin sipulin ja pippureiden kanssa.

Poista luu, kerää liha keittoon, mausta suolalla tarvittaessa
Huomaa, että annoskoko sisältää vain kuiva-aineet -ei vettä
Määrästä tein 13 annosta.

Rissanj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu206g580kcal36.8g99.8g2.1g20.6g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Joulukinkku, rasva poistettu82g142kcal24.5g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1478kcal124.2g205.6g13.2g43.4g
Valittu annoskoko350g739kcal62.1g102.8g6.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna175g369kcal31.1g51.4g3.3g10.9g
Arvot/100g100g211kcal17.7g29.4g1.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46872