Lohi ranskankermakastikkeessa

N. 400 g lohta
purkki 5 % creme fraichea
mausteita maun mukaan: suola, tilli, sitruunapippuri, sitruunan/limen mehu

Annetaan maustua muutama tunti, viimeinen tunti huoneenlämmössä.

Lisätään uunivuokaan creme fraiche lohen ympärille.

Paistetaan uunissa noin 15-20 minuuttia noin 200 asteessa.

Tarjoillaan perunalisäkkeen ja kasvisten kanssa.

Totoro80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%34g31kcal1.4g2.6g1.7g0g
Lohifilee306g596kcal57.2g0g41.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g92kcal0g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1437kcal117.2g5.2g106.4g0g
Valittu annoskoko350g719kcal58.6g2.6g53.2g0g
Annoskoko puolitettuna175g359kcal29.3g1.3g26.6g0g
Arvot/100g100g205kcal16.7g0.7g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46874