Jauhelihasipulikeitto

1 PSS sipulikeittojauhetta
200 G jauhelihaa
Paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa

Paista jauhaliha kohtuullisen kokoseissa kattilassa.

Mausta jauheliha paistamisen lopuksi paprikajauheella ja valkosipulilla makusi mukaan (mausteita ei välttämättä tarvitse, sipulikeitoissa yleensä makua tarpeeksi omasta takaa).

Kaada jauhelihan päälle n. 1 litra vettä ja sekoita joukkoon sipulikeitto.

Kiehuttele hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

(Valmiin keiton voi höystellä emmental raasteella jos haluaa lisätä syntisyyden tuntua)

Kanipupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)91g245kcal6.8g44.5g4.5g9.1g
Jauheliha (sika-nauta) 17%259g573kcal45.4g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1636kcal104.4g89g97.2g18.2g
Valittu annoskoko350g818kcal52.2g44.5g48.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna175g409kcal26.1g22.3g24.3g4.6g
Arvot/100g100g234kcal14.9g12.7g13.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47089