Italian Ketolihapullat

800 g Jauhelihaa (10% rasvaa)
2dl Valio Kuohukermaa
3kpl Kananmunia
1kpl Punasipulia
5kpl valkosipulin kynsiä
114g Pekonia
20g Oliiviöljyä (voi jättää pois)

Sekoita kaikki ainekset kipossa.

Pilko punasipuli pieneksi.

Pyörittele pulliksi ja paista uunissa pullien koon mukaan 200c 15-25min.

Nasusika
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.6g41kcal0g0g4.6g0g
HK american pekoni 170g pakkaus27g87kcal3.3g0.1g8.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Kananmuna keitetty39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Kuohukerma,valio,2dl46g157kcal0.9g1.4g16.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha192g318kcal36.4g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1346kcal92.4g7.6g104.4g1.4g
Valittu annoskoko350g673kcal46.2g3.8g52.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna175g337kcal23.1g1.9g26.1g0.4g
Arvot/100g100g192kcal13.2g1.1g14.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47583