Linssisoppa

1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi170g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix28g26kcal0.3g5.9g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.7g9kcal1g1.2g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)70g24kcal0.7g4.8g0.3g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kultasula rypsiöljy2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Linssi-punainen (raaka)40g121kcal9.9g19.8g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g423kcal25g67.2g6.6g10.2g
Valittu annoskoko350g211kcal12.5g33.6g3.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna175g106kcal6.3g16.8g1.7g2.6g
Arvot/100g100g60kcal3.6g9.6g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47870