Mustikkainen tuorepuuro

Lisää jäiset mustikat muiden aineksien joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella keskenään.

Tarjoa viileänä.

Huomaa, että vehnäleseitä tulee ohjeen mukaan 10 grammaa, joka vastaa puolta desiä.

Pargus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canderel makeutusjauhe23g90kcal0.7g21.7g0g0g
Vehnänalkio, 1 rkl16g50kcal4.5g5.1g1.3g2.2g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl156g93kcal5.9g7.8g3.9g0g
Mustikka, Pakkasmarja156g52kcal0.8g10g0.9g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g569kcal23.8g89.2g12.2g14.6g
Valittu annoskoko350g285kcal11.9g44.6g6.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna175g142kcal6g22.3g3.1g3.7g
Arvot/100g100g81kcal3.4g12.7g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48261