Hedelmäinen tattaripuuro

2 dl (murskattu) tattarisuurimo
6 dl vettä
1/2 tl suola
2 omenaa
4 kuivattua viikunaa
4 kuivattua aprikoosia

1. Kiehauta ensin tattari vähässä vedessä, kaada vesi pois ja lisää 6 dl vettä.

2. Lisää suola.

Anna kiehua 6-8 minuuttia.

3. Kuori omenat.

Paloittele omenat, viikunat ja aprikoosit.

4. Keitä hedelmiä puuron mukana minuutin ajan lopussa.

Anna puuron mielellään vielä vetäytyö muutaman minuutin ajan.

Tarjoile maidon /tai kauramaidon), kanelin ja hunajan kanssa.

Lähde: ICA-kauppojen Buffé-lehti, käännös allekirjoittaneen

Anju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattari kokonainen (Risenta), annos 100g110g361kcal12.2g71.8g2.2g6.4g
Omena, Granny Smith187g97kcal0g21.9g1.3g3.4g
Viikuna, aurinkokuivattu (Risenta), annos 15g37g101kcal1.3g22.4g0.4g6.7g
Aprikoosi, kuivattu16g34kcal0.8g7.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1187kcal28.6g246.8g8g37.6g
Valittu annoskoko350g594kcal14.3g123.4g4g18.8g
Annoskoko puolitettuna175g297kcal7.2g61.7g2g9.4g
Arvot/100g100g170kcal4.1g35.2g1.1g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48314