Seitifilee tomaatti-kasvispedillä

OHJE 4 hlölle.

Mausteiksi oregano, basilika, suola ja valkopippuri oman maun mukaan.

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja laita ne uunivuoan pohjalle.

Kaada tomaattimurska, mausteet, öljy ja viini päälle.

Sekoita kevyesti.

Kypsytä uunissa 225 asteessa reilu 5 minuuttia.

Rullaa seitifileet rullalle ja nosta kasvispedin päälle.

Nosta lusikalla kasviksia ja lientä kalarullien päälle, jotta nekin maustuvat.

Kypsennä uunissa vielä 10-15 minuuttia, niin että kalat ovat kypsiä.

Tarjoa riisin tai perunoitten kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa23g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Seitifile, Findus, naturel 100g91g64kcal14.6g0g0.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)91g23kcal0.9g5g0g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g86g17kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Valkoviini, kuiva23g15kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g320kcal33.2g21.6g7.4g6.8g
Valittu annoskoko350g160kcal16.6g10.8g3.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna175g80kcal8.3g5.4g1.9g1.7g
Arvot/100g100g46kcal4.7g3.1g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48712