Tonnikalapasta (kolesteroliton)

1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g57g40kcal1.1g1.9g2.9g0.3g
Makaroni tri-colori cappelli, torino76g264kcal11.3g50.6g1.9g2.3g
Tonnikala vedessä, rainbow35g35kcal7.1g0.2g0.7g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)47g61kcal4.7g1.4g4.2g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g33kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g932kcal51.2g124.8g25.6g9.6g
Valittu annoskoko350g466kcal25.6g62.4g12.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna175g233kcal12.8g31.2g6.4g2.4g
Arvot/100g100g133kcal7.3g17.8g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48915