Jauheliha-vihannespata

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää vettä, lihaliemikuutio sekä pilkotut perunat, porkkanat ja lanttu.

Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää pakastevihannekset.

Kun ovat kypsyneet kaada joukkoon tölkillinen kidneypapuja ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk67g71kcal5.4g11.4g0.7g8.8g
Rypsiöljy rainbow5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.5g6.9kcal0.2g0.4g0.5g0g
Lanttu 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 27g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g45g11kcal0.5g2.2g0g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g31g22kcal1.3g3.5g0.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)90g149kcal17.1g0g9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 56g31kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g716kcal52g55.4g32.6g21g
Valittu annoskoko350g358kcal26g27.7g16.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna175g179kcal13g13.9g8.2g5.3g
Arvot/100g100g102kcal7.4g7.9g4.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49994