Juustokakku persikoilla

200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu

Persikoita koristeeksi

Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.

(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.

Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle.

Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.

Itse pidän yleensä yön yli.

Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.

Koristele persikoilla :)

N11na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper22g158kcal0.2g0.2g17.5g0g
Persikat puolikkaina mehussa, Rainbow69g38kcal0.9g8.9g0g0g
Liivate 3.5g12kcal3g0g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.4g1.1kcal0g0.4g0g0g
Digestive (Bisca), annos 12g47g214kcal3.3g30.7g8.8g0g
Profeel tuorejuusto 2% 200g58g52kcal6.3g4g1.2g3.5g
Flora Vanilla 12%58g111kcal2.6g9.3g7g0g
Maitorahka, Ehrmann, 0,2%58g34kcal5.8g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1239kcal44.2g111.8g69.2g7g
Valittu annoskoko350g620kcal22.1g55.9g34.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna175g310kcal11.1g28g17.3g1.8g
Arvot/100g100g177kcal6.3g16g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50833