Katkarapu-wokvihannes -salaatti

- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea59g5.9kcal0.7g0.5g0.1g0.7g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow116g46kcal2.4g7.9g0.5g3.5g
Katkarapu, rainbow46g46kcal10.7g0g0.4g0g
Kurkku, tuore66g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g58g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g308kcal29g23.4g10.8g11g
Valittu annoskoko350g154kcal14.5g11.7g5.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna175g77kcal7.3g5.9g2.7g2.8g
Arvot/100g100g44kcal4.1g3.3g1.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50862