Kalkkunanakkikeitto

- Kuori ja pilko sipuli.

Pilko nakit.

- Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä, ruskista nakit ja kuullota sipulit.

Kuori ja kuutioi tällä aikaa perunat.

- Siirrä paistetut sipulit ja nakit lautaselle syrjään, laita kattilaan kuutioidut perunat, vesi ja liemikuutiot.

Anna kiehua pari minuuttia, lisää keittojuurekset.

Kiehuttele kannen alla joku minuutti, niin että perunat ovat kypsiä.

- Lisää lopuksi nakit ja sipulit.

Tykkään itse aika miedoista mausteista tämän tyyppisissä ruoissa, mutta tietysti voi maun mukaan mausteita lisäillä.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g59g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kalkkunanakki Atria 5%35g35kcal4.2g0.9g1.7g0g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g52g13kcal0.6g2.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.3g7.7kcal0.1g0.3g0.7g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g209kcal12.2g25.4g6.6g2g
Valittu annoskoko350g104kcal6.1g12.7g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna175g52kcal3.1g6.4g1.7g0.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.6g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50912