Vattusuun kevyt kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai Vanilja-tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g pakastevadelmia

Ohje:
1) Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.

3) Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Tasoita ja paista uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.

4) Kumoa torttupohja kevyesti sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.

5) Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin tuorejuusto, sitten vadelmat.

Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.

Tmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 102g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Sokeri 36g148kcal0g36.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.8g0.3g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g65kcal0g15.9g0g0.3g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g85g229kcal6.8g10.2g16.9g0g
Vadelma 85g35kcal0.8g3.5g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1360kcal42.2g163.4g54.2g8.2g
Valittu annoskoko350g680kcal21.1g81.7g27.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna175g340kcal10.6g40.9g13.6g2.1g
Arvot/100g100g194kcal6g23.3g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51751