Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 146g35kcal2.6g3.2g0.4g3.4g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g36g102kcal6.9g0g8g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.3g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g289kcal20g8.6g16.8g7.8g
Valittu annoskoko350g145kcal10g4.3g8.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna175g72kcal5g2.2g4.2g2g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901