Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g1000g250kcal11g50g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g125g44kcal5g4.4g0.5g5.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 600g829kcal112.5g0g42g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g2370kcal263g109.6g96g11.2g
Valittu annoskoko3500g1185kcal131.5g54.8g48g5.6g
Annoskoko puolitettuna1750g592kcal65.8g27.4g24g2.8g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994