Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 875g | 3150kcal | 113.8g | 577.5g | 32.4g | 52.5g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 1050g | 1278kcal | 223.1g | 0g | 42g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 350g | 385kcal | 63g | 7g | 10.5g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 350g | 39kcal | 3.9g | 3.5g | 0.7g | 3.5g | |
Sipuli (kuorittu) | 175g | 47kcal | 2.3g | 8.4g | 0.4g | 3g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 350g | 70kcal | 2.1g | 13.3g | 1.1g | 4.9g | |
Kurkku, tuore | 350g | 35kcal | 2.1g | 5.9g | 0.4g | 2.4g | |
Annoskoko tuplana | 7000g | 10008kcal | 820.6g | 1231.2g | 175g | 132.6g | |
Valittu annoskoko | 3500g | 5004kcal | 410.3g | 615.6g | 87.5g | 66.3g | |
Annoskoko puolitettuna | 1750g | 2502kcal | 205.2g | 307.8g | 43.8g | 33.2g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |