Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 933g726kcal15.8g150.3g1.9g9.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g467g537kcal3.7g26.1g46.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste933g243kcal8.4g44.8g2.8g21.5g
Lohifilee 1167g2279kcal218g0g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g7568kcal491.8g442.4g417.8g61.6g
Valittu annoskoko3500g3784kcal245.9g221.2g208.9g30.8g
Annoskoko puolitettuna1750g1892kcal123g110.6g104.5g15.4g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908