Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2506g3601kcal400.9g0g223g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g501g551kcal11.5g15.5g50.1g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Aurajuusto301g1022kcal60.1g0g87.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl64g90kcal3g5.9g6.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g10629kcal961g50.2g735g5g
Valittu annoskoko3500g5315kcal480.5g25.1g367.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna1750g2657kcal240.3g12.6g183.8g1.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022