Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)350g1295kcal105g0g94.5g0g
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.7g2.1g17.5g
Kuohukerma,valio,2dl700g2380kcal14g21g245g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu700g2100kcal28.7g28g210g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1050g1155kcal241.5g0g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g14351kcal843g125.4g1147.4g35g
Valittu annoskoko3500g7175kcal421.5g62.7g573.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna1750g3588kcal210.8g31.4g286.9g8.8g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382