Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g2100g651kcal19.1g151.4g2.9g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)933g2133kcal177.3g0g158.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g233g607kcal70g4.7g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g6907kcal538.8g334.6g394.2g8g
Valittu annoskoko3500g3453kcal269.4g167.3g197.1g4g
Annoskoko puolitettuna1750g1727kcal134.7g83.7g98.6g2g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353