Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2000g800kcal10g240g4g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton120g864kcal0g0g96g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)520g1820kcal62.4g358.8g9.9g26g
Vehnäjauho puolikarkea 680g2333kcal69.3g476g8.2g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g12832kcal329.8g2332g259.6g131.6g
Valittu annoskoko3500g6416kcal164.9g1166g129.8g65.8g
Annoskoko puolitettuna1750g3208kcal82.5g583g64.9g32.9g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844