Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1402g2000kcal175.2g4.2g143.7g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g935g2430kcal42.1g32.7g252.3g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g467g556kcal15g19.2g46.7g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g351g648kcal91.1g1.8g31.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g346g93kcal4.5g16.6g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g11455kcal655.8g149g949.8g11.8g
Valittu annoskoko3500g5728kcal327.9g74.5g474.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna1750g2864kcal164g37.3g237.5g3g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870