Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1531g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 360g798kcal63g0g61.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 595g450kcal11.1g91.7g1.2g5.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 189g63kcal1.2g10.7g0.4g4.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 360g123kcal4g19.5g0.7g10.4g
Sipuli, paistettu 63g64kcal0.8g3.1g5.2g1.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 20g58kcal2.2g3g4.2g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa383g287kcal15.3g49.8g0.4g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7002g3685kcal195.2g355.6g146.6g83g
Valittu annoskoko3501g1842kcal97.6g177.8g73.3g41.5g
Annoskoko puolitettuna1751g921kcal48.8g88.9g36.7g20.8g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277