Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1496g1496kcal164.5g44.9g74.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml150g31kcal12.1g0g0.4g0.1g
Välipalakeksi, digestive 808g3454kcal52.3g476.9g147.4g26.9g
Maitorahka, milbona (500g)135g92kcal16.4g5.3g0.3g0g
Margariini 80% keskiarvo135g956kcal0.4g0.3g107.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.9g14kcal0.1g3.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 658g939kcal82.3g2g67.5g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g90g259kcal1.1g50.3g0g35.9g
Hermesetas-jauhe18g52kcal0.2g10.1g0g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g14681kcal658.8g1209.4g796.4g140.2g
Valittu annoskoko3504g7340kcal329.4g604.7g398.2g70.1g
Annoskoko puolitettuna1752g3670kcal164.7g302.4g199.1g35.1g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111500