Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus1503g451kcal30.1g75.1g4.5g45.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1503g1668kcal345.6g0g30.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto301g992kcal81.1g0g72.1g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g7946kcal924.8g170.8g394g90.2g
Valittu annoskoko3504g3973kcal462.4g85.4g197g45.1g
Annoskoko puolitettuna1752g1987kcal231.2g42.7g98.5g22.6g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890