Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1602g2723kcal304.3g0g160.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore481g82kcal2.9g12g1.9g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1001g250kcal15g45.1g3g0g
Kuohukerma,valio,2dl180g613kcal3.6g5.4g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g7470kcal654.4g153.6g457.4g18.8g
Valittu annoskoko3504g3735kcal327.2g76.8g228.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna1752g1868kcal163.6g38.4g114.4g4.7g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822