Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1334g212kcal10g26.7g1.3g26.7g
Vesi1868g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow35g90kcal3.5g3.5g6.9g0.6g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g133g334kcal7.7g4.3g31.4g0.3g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g1343kcal45.8g81.8g79.8g59.8g
Valittu annoskoko3504g672kcal22.9g40.9g39.9g29.9g
Annoskoko puolitettuna1752g336kcal11.5g20.5g20g15g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093