Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK600g1020kcal60g60g60g0.6g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Voi 34g244kcal0.4g0.1g27.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1200g420kcal19.2g82.8g1.2g16.8g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 168g82kcal2g15.9g0.3g2.7g
Sinappi 38g51kcal1.7g5.4g2.3g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 360g72kcal2.5g10.8g0.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g4134kcal185.8g418.2g185g68.4g
Valittu annoskoko3504g2067kcal92.9g209.1g92.5g34.2g
Annoskoko puolitettuna1752g1034kcal46.5g104.6g46.3g17.1g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174