Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka313g2253kcal3.1g3.1g250.3g0g
Liivatelehti, gelatiini14g50kcal12.4g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g602g385kcal66.2g24.1g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g72g289kcal0g72.2g0g0g
Mansikka 1203g560kcal6g101.1g2.4g22.9g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g578g2322kcal46.2g352.3g98.2g21.4g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g481g1011kcal14.4g24.1g96.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g241g1271kcal22.1g144.4g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g16280kcal340.8g1442.6g1026.8g88.6g
Valittu annoskoko3504g8140kcal170.4g721.3g513.4g44.3g
Annoskoko puolitettuna1752g4070kcal85.2g360.7g256.7g22.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316